Du er her: Forsiden > Vi får ikke lov til å arrangere Vintermaraton

Vi får ikke lov til å arrangere Vintermaraton

  10.11.2020 Kl.22:09  
Av Web admin
Vintermaraton er avlyst!

Ullensaker kommune har i kveld, tirsdag 10. november, meddelt at vi ikke får lov til å arrangere Vintermaraton 15. november. Dette er med bakgrunn i den kommunale forskriften som ble vedtatt for noen timer siden. Ifølge kommunen vil arrangementet komme til å bryte med intensjonen i forskriften som blant annet sier at reiser og bevegelse mellom kommunegrenser skal reduseres til et minimum. Vi i Vintermaraton-teamet tar avgjørelsen til etterretning, og takker kommunen for avklaringen. 

Det er første gang i Ullensaker/Kisa sin 126 år lange historie at vi ikke har fått lov til å gjennomføre et arrangement, og det er naturligvis med tungt hjerte vi i Vintermaraton-teamet konstaterer at løpet ikke kan gå. 

De siste ukene har vi jobbet iherdig med å finne løsninger og tiltak for å sikre en forsvarlig gjennomføring sett i lys av de siste ukenes økning i smitte. Vi har hatt en utstrakt og god dialog om smittevern med Ullensaker kommune og Norges friidrettsforbund. På vegne av alle løpeglade mosjonister så beklager vi at det ikke lar seg gjennomføre denne gangen. Vi lover å komme tilbake med flere løp og arrangementer så fort situasjonen tillater det.

Så noen praktiske opplysninger. 

Alle deltakere som har betalt vil få tre valg i Eq-Timing:
Muligheten til å
  1. donere startkontingenten til Ullensaker/Kisa friidrett. 
  2. overføre påmeldingen til neste års Vintermaraton.
  3. få refundert startkontingenten, fratrukket eventuelle avgifter.

Det vil kommer nærmere informasjon så snart dette er klart.

Vis alle nyheter
scroll up