Du er her: Forsiden > Presentasjon av fartsholdere - Lasse Kverum

Presentasjon av fartsholdere - Lasse Kverum

  02.11.2020 Kl.10:02  
Av Web admin

Lasse jobber som selvstendig tømrer, har samboer og to jenter på 10 og 12 år. Lasse er en allsidig kar, har spilt håndball, fotball og drevet med friidrett i yngre dager, men det var først i 2017 at han begynte å løpe igjen. Og det var dette året Lasse ble med i Løpegruppa Jessheim: "Veldig motiverende og sosialt å trene med andre løpeglade og trivelige mennesker, jeg kan takke den gruppa for fremgangen jeg har hatt!" sier Lasse.

I tillegg er Lasse trener i arrangørklubben Ull/Kisa friidrett for aldersgruppen 10-14 år, noe han synes er veldig givende og lærerikt.

Lasse har stort sett satt personlig rekord på alt han har løpt i år. 800 m med tiden 2:25,4 - 3000 m med tiden 11:31 - 5000 m med tiden 19:19.

"Jeg var fartsholder første gang på Norgesløpet 2019. Etter det har jeg hatt åtte fartsholderoppdrag, og gleder meg veldig til å være fartsholder på årets Vintermaraton. Ble skikkelig bitt av basillen da jeg fikk både high fives og skryt av de som løp med meg! En god følelse å hjelpe andre, vel så god som når jeg gisper etter luft etter å ha passert mållinjen og har satt ny pers. Jeg håper derfor jeg kan være til god hjelp for mange på løpsdagen," avslutter Lasse. 

Det blir du garantert Lasse! Vi gleder oss, velkommen på laget!

Vis alle nyheter
scroll up