Du er her: Forsiden > Presentasjon av fartsholdere - Caspar Rieber-Mohn

Presentasjon av fartsholdere - Caspar Rieber-Mohn

  28.10.2020 Kl.13:25  
Av Web admin

Har du som mål å løpe under 4 timer på maraton? Da kan du glede deg til å løpe sammen med superhelten Caspar Rieber-Mohn! Han vil garantert få deg til å glemme vondtene som kommer når du passerer 30 km!

Caspar er 38 år ung fra Oslo, bor nå på Tjøme med kone og tre barn på 8, 5 og 3 år. Caspar begynte så smått å løpe i 2010, da jobben skulle være med i Holmenkollstafetten, og har siden vært bitt av løpebasillen. Halvmaratondebuten kom samme år, og siden 2012 har han løpt maraton hvert eneste år.

Caspar har hatt en spinnvill sesong som begynte med pers på halvmaraton 29. mars rundt jordet hvor han bor - etter at koronaen traff Norge. Deretter har det gått slag i slag, med ny pers på 5 km på 18:23 som var hele 47 sekunder bedre enn året før. Maraton har han også perset på, nok en gang rundt jordet, den nye persen er på 3:20 (forøvrig norsk rekord på maraton for Superhelter). 50km ble løpt på 4:18 rundt det samme jordet, også solid ny pers! Så langt i år har Caspar løpt seks ultraløp og to rene maraton og har godt over 2000 km i banken.

Caspar forteller at et av årets høydepunkt hittil i 2020 må være 50 miles / 82 km under Soria Moria Verdens Ende, der målgang var "hjemme" på Tjøme - helt magisk! Videre sier han at "det å løpe Oslotrippelen rundt jordet der jeg bor, sammen med andre gale løpere mens vi samlet inn penger til Kirkens Bymisjon var også veldig givende!"

På spørsmål om hvorfor han stiller som fartsholder, svarer han: "Jeg har hatt gleden av å være fartsholder mange ganger - og det å få andre til å lykkes med sine mål er like givende som å nå mine egne - derfor gleder jeg meg enormt til å være fartsholder for 4-timers gjengen, der jeg kan love at det blir god stemning og mye humor underveis! For det er ikke bare tiden, men reisen og løpet underveis som er et mål i seg selv!"

Uten tvil vil 4timers gjengen få en fantastisk maratonopplevelse sammen med denne superhelten! Tusen takk for at bidrar til ekte løpeglede Caspar, vi gleder oss!

Vis alle nyheter
scroll up