Vi får ikke lov til å arrangere Vintermaraton

Ullensaker kommune har i kveld (tirsdag 10. november) meddelt at vi ikke får lov til å arrangere Vintermaraton 15. november. Dette er med bakgrunn i den kommunale forskriften som ble vedtatt for noen timer siden. Ifølge kommunen vil arrangementet komme til å bryte med intensjonen i forskriften som blant annet sier at reiser og bevegelse mellom kommunegrenser skal reduseres til et minimum. Vi i Vintermaraton-teamet tar avgjørelsen til etterretning, og takker kommunen for avklaringen.

Les mer

Vintermaraton - Hva skjer videre?

I lys av økt smitte i Norge og strengere smittevernregler, spesielt i de store byene, er det mange påmeldte som lurer på om det blir arrangert Vintermaraton 15. november. Her kommer en kort redegjørelse for hva vi gjør videre.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Harald Bjerke

En hyllest til våre fartsholdere fortsetter! Har du en drøm om å bryte den magiske grensen på 3 timer på maraton? Da bør du følge Harald Bjerke, som vil lose deg trygt under den magiske grensen!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Lasse Johannesen

Vår serie fortsetter, denne gang er det Lasse Johannesen vi skal bli bedre kjent med. Denne blide karen skal følge dere som har som mål om sub 50 minuntter på 10 km!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Caspar Rieber-Mohn

Vår hyllest til fartsholderne fortsetter og denne gangen er det Caspar Rieber-Mohn sin tur. Han vil du møte om du har som mål om å løpe maraton på under 4 timer. Han vil garantert få deg til å glemme vondtene som kommer når du passerer 30 km!

Les mer

Rabatt på Maxim-produkter

Vår samarbeidspartner Maxim gir 20% rabatt på ALLE sine produkter til deltakere av Vintermaraton.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Robin Bakker

Denne gangen er det Robin Bakker vi presenterer i vår hyllest til fartsholdere. Er målet ditt å komme under 1t 55min på halvmaraton? Ja, da er det han som vil hjelpe deg til å nå målet ditt!

Les mer

Ekstra pulje på halvmaraton

En gledelig melding til de som fortsatt ikke har fått meldt seg på: Vi har nå åpnet for en ekstra pulje på halvmaraton med starttid klokken 13:00. Per i dag har vi fortsatt noen ledige plasser på halvmaraton og 10 km.

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Clemet Haugerud

Vår serie fortsetter, denne gang er det Clemet Haugerud vi skal bli bedre kjent med. Har du som mål om sub 1 time og 35 minutter på halvmaraton vil du garantert treffe Clemet!

Les mer

Presentasjon av fartsholdere - Erling Hisdal

Vi vil fremover mot løpsdagen presentere flere av våre dyktige fartsholdere og hva som motiverer dem til å hjelpe DEG gjennom løpet. Først ut er Erling Hisdal som vil være fartsholder på halvmaraton 1 time og 20 minutter.

Les mer

Maraton er fullbooket!

Det er nå fullt på helmaraton og første pulje på 10 kilometer. Vi har satt opp 8 nye grupper på 10 km i en ekstra pulje med start fra 1230. På maraton har vi dessverre ikke lys lenge nok for å sette opp en ny pulje på 200 løpere.

Les mer

Velkommen Løpetrening.no

Vi i Vintermaraton-teamet synes det er ekstra gøy at Løpetrening.no ble med på laget. Som samarbeidspartnere deler vi samme syn på treningsfilosofi og verdier. Både Vintermaraton og Løpetrening.no er laget for mosjonister, av mosjonister!

Les mer

HOKA er med!

Da vi i Vintermaraton og Norgesløpet skulle prøve å finne et skomerke å samarbeide med, var HOKA de første vi tok kontakt med. Heldigvis var de ikke vanskelige å be.

Les mer

Løypene er klare!

Da er alle distansene til vintermaraton og Norgesløpet (fra 5 km til maraton) målt opp av Norges eneste World Athletics-godkjente måler. En stor takk til Jan Schjetlein som tok turen fra Tromsø!

Les mer

Velkommen ombord Maxim!

Drikke, energi og ernæring er viktige deler for å prestere optimalt for oss løpere. Derfor er det veldig fint å ønske Maxim velkommen som sponsor på løpene våre.

Les mer
scroll up